Gratulerer med kvinnedagen :) feirer du?

Kjære Jenter!  Gratulerer med kvinnedagen!

Jeg vet at den feires lite i Norge. Der hvor jeg kommer fra er det derimot en stor dag. Kvinnedagen handler ikke så mye om frigjøring, men om feiring av oss - Kvinner. Markering av dagen foregår slik at alle menn gratulerer kvinner i sitt liv - kjøreste. kone, søstre, mor. veninner, kolleger, naboer. De aller nærmeste får blomstre og gaver.

Det synes jeg er en fin måte markere dagen på og akkurat nå er hele familien samlet hos mine foreldre hvor vi feirer med god middag. Mye latter, varme. Elsker Kvinnedagen.

Feirer du? Hvordan i så fall? Betyr den dagen noe for deg?

                

Trenger musikktips til trening

Hei.

Jeg har begynt å trene igjen etter en langvarig pause pga fødsel og trenger tips til musikk som passer til trening på ellipse-treningsapparat. Er glad i latinomusikk og r'n'b, men kan også høre på mye annet...Tips, anyone?

Stikkord:

Hva er din status quo pr i dag?

I dag fylte minstemannen 6 mnd. Dagen ble selvfølgelig feiret med familien som kom på besøk. Vi bruker enhver stor og liten anledning til å samles, hygge oss med god mat og deilig dessert. Bursdagsbarnet har sovet søt gjennom hele feiringen og gjestene måtte nøye seg med et håp om å få se den lille prinsen en annen gang.

Føler at jeg er ferdig med en fase og går over i en annen.

Er endelig helt ferdig med helsemessige ubehag etter en hard fødsel.

Ammingen er (dessverre) på vei ut. Har begynt å jobbe litt, trene, møte venner og handle. Begynner mao å få mitt liv tilbake igjen. Er jeg ute av huset ? trenger ikke lenger å skynde meg hjem for å amme, nå kan de som passer han gi flaska.

Nå vil jeg komme tilbake i form og finne en ny stil. Ser at kroppen har forandret seg, og tviler på at den blir helt det samme selv etter hard trening. Føler meg som et annet menneske ift den jeg var før siste fødsel, og vil gjerne at det gjenspeiles i min nye stil og utseende. Føler meg fortsatt ung, men noe mer voksen.

Hva er min status quo i livet per i dag?

Jeg er fornøyd med den jeg er og det jeg har og samtidig har fortsatt mange planer og drømmer.  Ganske behagelig følelse, egentlig. Jeg vet mine sterke og svake sider. Jeg vet hva jeg kan og hvem jeg er, og er i liten grad avhengig av å få bekreftelse fra andre. Jeg vet hvor jeg har vært, forhåpentligvis har lært av mine feil, og er sikker på hvor jeg skal videre.

Sitter her med et glass vin og tenker:

-          at fødselen for 6 mnd siden har vært ganske forferdelig

-          men at det var likevel en STOR opplevelse og jeg er så glad alt gikk bra til slutt

-          at gutten min er så skjønn og søt!

-          at det å bli mor  - er en utrolig opplevelse.

-          men jeg har også andre roller i livet. Jeg skylder det til meg selv og mine nærmeste ? å være en sunn og harmonisk person.

-          at jeg gleder meg til å leve livet mitt videre. Mye spennende i vente.

-          at det å gå gjennom livet mens man er i god form og er stilig kledd ? er enda bedre!

Og hva er din status quo per i dag?

Fersk blogger med dumme spørsmål:)

I går startet jeg min blogg. Etter det har jeg kikket litt på andres blogger og nå sitter jeg med enda flere spørsmål enn svar.

Hvordan å lage en fin design på siden? ? Det er mange kjempefine sider her, jeg vil også ha en kul side!! Har design klar i hode, men aner ikke hvordan jeg skal få det ut på min side.

Hva betyr det at man får ?venner? i sin profil?

Hvordan blir bloggene populare?

Hva betyr stjerner ved siden av noen av innlegg?

Er det noen her som er interessert i det samme som meg?  - kunne tenke meg å lese andres blogger og gjerne utveksle kommentarer, men havner som regel på sider med temaer som jeg er enten ferdig med (for eksempel graviditet) eller andre mindre aktuelle ting?

Please, er det noen som kan svare meg? Takk på forhåndJ

Stikkord:

Superwoman - finnes det oppskrift?

Hei:) En moderne kvinne skal gjerne kunne kombinere mange roller - være Kvinne med stor K, mor, kjæreste, datter, søster, veninne. Hun skal gjerne være med på mange aktiviteter med barna, mannen, familien, venner og jobben, oppdatert på mote og kultur, lage sunne gourmet middager til hverdag og til fester...Har jeg glemt noe? Hvordan skal jeg få alt dette til og leve opp til idealet?

Målet med bloggen å utforske temaet. Jeg tar gjerne imot tips:)

 

Hei:)

Hei:)

Blogging er visst noe som alle gjør nå for tiden, så etter litt research har jeg også bestemt meg for å prøve det.

Må desverre løpe av gårdet nå, men gleder meg til å komme tilbake om ikke så lenge og utforske alt blogging har å tilby. Ha en fin dag!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Mars 2011
hits